Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Авто-новости

Самое свежее из мира автомобилей

Перейти

Автоспорт

В мире авто и мото спорта

Перейти

Автотехника

Все, что связано с ремонтом и эксплуатацией

Перейти

Гран-прі Штирії: як це було


Опубликованно 17.07.2020 07:25

Гран-прі Штирії: як це було

У неділю, 12 липня, триватиме сезон Формули-1. Друга гонка пройде там же, де і перша - в Австрії на трасі Ред Булл Ринг Шпильберге. От тільки назву вона в честь регіону, у якому знаходиться траса - Гран-прі Штирії.

Онлайн-трансляція гонки Гран-прі Штирії:

Траса все та ж, як і тиждень тому - досить швидкісна, включає чотири прямих і десять поворотів, які потрібно проходити на різній швидкості. Австрійський автодром має помітні перепади висот. Коло на австрійській трасі досить короткий. Поєднання повільних поворотів і прямих при пошуку налаштувань вимагає компромісу між притискною силою і швидкістю.

До чого це призводить - ми всі бачили. Відразу дев'ять сходів з-за різних моментів у команд. Є надія, що за тиждень конструктори зрозуміли основні джерела проблем, і де зможуть - встигнуть їх усунути. Хоча в тому ж Mercedes заявили, що проблема з коробкою передач залишиться, тому Боттас і Хемілтон будуть їхати обережно.

Інтригою гонки буде виступ Red Bull на домашній трасі і її лідера Макса Ферстаппена. Друга невдача вже на старті може перекреслити чемпіонські амбіції.

Ще один фактор, який суттєво може змінити розклади в гонці - погода.

Минулого тижня було сухо і сонячно, тепер гонщиків чекають дощі і грози. Як мінімум в суботу на кваліфікації похолодає до 19 С при 90% дощів протягом дня. У день гонки поки прогнозують 20% імовірність опадів.Розклад уїк-енду:

П'ятниця (10 липня)

12:00 Перша сесія вільних заїздів16:00 Друга сесія вільних заїздів

Субота (11 липня)

13:00 Третя сесія вільних заїздів (скасовано)16:00 Кваліфікація

Неділя (12 липня)

16:10 Гонка



Категория: Автоспорт


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.